Izrada sajtova za mobilni

Izrada sajtova za mobilni

Jeste li ikada razmišljali o tome koliko ljudi u stvari koristi svoje mobilne uređaje kako bi preko njih otvorilo neku stranicu na internetu? Mi smo tu da razmišljamo za Vas, te Vam možemo reći da se čak 30% sajtova poseti putem mobilnog, a biće ih još više. Međutim, s obzirom na njegovu veličinu koja je neuporedivo manja u odnosu na veličinu kompjuterskog monitora, stranice sajtova na mobilnom telefonu izgledaju prilično nepregledno i potrebno je mnogo vremena kako bi se na njima bilo šta pronašlo. Zato je Norma Reclamare tu da Vaš sajt prilagodi i ovim malenim, ali izuzetno moćnim napravama.

Više nećete morati da brinete da će neko odustati od Vašeg sajta ako krene da ga pretražuje preko svog mobilnog telefona. Mi smu tu da prilagodimo njegov dizajn veličini mobilnog uređaja i tako svim posetiocima vaše web prezentacije i potencijalnim korisnicima Vaših proizvoda/usluga olakšamo pregled i pretgragu.
Takođe je veoma važno prilagoditi ovako malom uređaju veličinu slika koje se nalaze na Vašem sajtu. One svakako moraju biti manje nego na kompjuterskoj verziji, jer će u suprotnom biti potrebno mnogo vremena da se učitaju, a onda i da se jasno vide.

Ako nas kontaktirate, internet korisnici koji Vaš sajt budu posećivali putem mobilnog telefona više neće morati da ulažu napor kako bi pronašli ono što ih interesuje. Samim tim, i Vi sami ste na dobitku.