Services provided: Brand Design, Web Design, Web Development,Social Media Marketing

Godina: 2008.

Posetite websajt: www.navidiku.rs

Na Vidiku Na Vidiku Na Vidiku

Na Vidiku

Analiza i Planiranje

Cilj je bio omogućiti internet korsnicima da na jednom mestu brzo i na vrlo jednostavan način pronađu gotovo sve stvari koje svakodnevno pretražuju na različitim adresama i time im uštedeti vreme i strpljenje. Omogućiti im da za samo nekoliko minuta pročitaju sve važne vesti, da u bazi pronađu firme najrazličitijih delatnosti, razonoditi ih multimedijalnim sadržajima poput radio stanica, filmova, serija, TV-a uživo, pružiti im užitak čitanja online magazina.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Nakon detaljne analize ciljeva pristupili smo izradi strukture sajta i dizajnu strogo brinući o doživljaju koji će posetioci imati kako na desktopu, tako i na mobilnoj verziji. Bilo nam je od izuzetne važnosti da portal sa tako velikim brojem celina bude pregledan i svima lak za korišćenje.

Faza 3

Razvoj

S obzirom da se radi o portalu koji zahteva stalne izmene sadržaja svih celina, specijalno za NaVidiku.rs smo kreirali open source sistem koji im je omogućio da svakodnevno na vrlo jednostavan način ažuriraju sadržaj svih postojećih celina.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Nakon što smo detaljno analizirali portal i uverili se u njegovu besprekornu funkcionalnost, učinili smo ga dostupnim internet korsinicima, a najveća potvrda rada na ovom projketu jeste činjenica da je NaVidiku.rs jedan od 10 najposećenijih portala u čitavoj zemlji.