Services provided: Web Design,Web Development

Godina: 2015.

Posetite websajt: www.grossicosmetic.com

Grossi Cosmetic Grossi Cosmetic Grossi Cosmetic

Grossi Cosmetic

Analiza i Planiranje

Salon lepote Grossi Cosmetic kome je poverenje poklonio veliki broj žena je svoje poverenje poklonio nama u potrebi za sajtom zahvaljujući kome će informisati postojeće i buduće klijente o svojim uslugama i njihovim cenama. Izradi sajta pristupili smo nakon analize delatnosti klijenta i ciljne publike.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Dobro organizovana struktura sajta učinila ga je izuzetno preglednim, a kombinacija elegantnih boja i oblika doprinela je prijatnom vizuelnom doživljaju posetilaca. Sajt obiluje kvalitetnim fotografijama salona za koji smo smatrali da apsolutno ima pravo da se hvali ne samo svojom ponudm, već i izgledom i opremljenošću.

Faza 3

Razvoj

Kako naši klijenti prate najnovije trendove iz oblasti kozmetikologije i u skladu sa tim menjaju ponudu svojih usluga, izabrali smo Website Baker open source sistem zahvaljujući kome sami mogu ažurirati sadržaj svog sajta i to na vrlo jednostavan način i uz minimalno utrošeno vreme.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Sajt salona Grossi Cosmetic pokrenuli smo tek kada smo ga testirali i uverili se da funkcioniše bez greške i onda kada smo bili sigurni da su naši klijenti iskreno zadovoljni projektom koji smo realizovali vođeni njihovim željama i potrebama.