Services provided: Brand Design,Web Design,Web Development,Social Media Marketing

Godina: 2010.

Posetite websajt: www.kupon.rs

Kupon Kupon Kupon

Kupon

Analiza i Planiranje

Ovaj projekat osmišljen je sa ciljem da internet korisnicima omogući popuste čak do 90% na grupnu kupovinu proizvoda i usluga najrazličtijih kategorija, te smo u skladu sa tom činjenicom uradili detaljnu analizu oblasti čiji je deo, kao i publike kojoj želi da se približi.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Kao i na svakom sajtu koji obiluje sadržajem, i ovoga puta je bilo od velikog značaja da portal strukturalno bude pregledan i lak za rukovanje kako bi njegovi posetioci istovremeno postali i kupci proizvoida i usluga koje su u ponudi.

Faza 3

Razvoj

Uzevši u obzir činjenicu da se radi o sajtu za grupnu kupovinu koji zahteva svakodnevno postavljanje novih sadržaja, Kuponu je bio neophodan CMS koji omogućuje samostalno ažuriranje. To smo i učinili i implementirali CMS specijalno kreiran za Kupon.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

S obzirom da je u pitanju sajt na kome je planirano da se svakoga dana registruje veliki broj korisnika koji će odatle naručivati proizvode i usluge, morali smo se uveriti da svaki segment Kupona radi bez i jedne greške. Kada smo nakon testiranja utvrdili da je tako, projekat je pušten u rad i danas važi za jedan od najuspešnijih sajtova za grupnu kupovinu.