Services provided: Web Design,Web Development

Godina: 2015.

Posetite websajt: www.zapatabeograd.com

Zapata Zapata Zapata

Zapata

Analiza i Planiranje

Jedan od najlepših i najposećenijih restorana u Beogradu koji nudi preukusna jela meksičke kuhinje obratio nam se za izradu svog sajta. Želeli smo da stranicama koje ga čine pokušamo da makar na trenutak dočaramo kakva je zapravo atmosfera u ovom predivnom restoranu i šta je to što tamo možete da očekujete.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Dizajn ovog sajta bio je pravo uživanje. Učinili smo ga preglednim i obogatili velikim brojem fotografija restorana i njegove ponude. Želeli smo da kod svakog posetioca probudimo želju da što pre poseti restoran zajedno sa sebi bliskim ljudima, jer smo bili apsolutno sigurni u to da će svaki gost uživati.

Faza 3

Razvoj

U slučaju restorana Zapata odlučili smo se za open source sistem Website Baker zahvaljujući kome smo omogućili klijentu izuzetno jednostavno ažuriranje tekstualnog i slikovnog sadržaja sajta shodno željama i potrebama.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Nakon što smo testirali sajt i uverili se da u potpunosti odgovara ideji koju je klijent imao o tome kako želi da izgleda, pokrenuli smo ga i omogućili zainteresovanima da se informišu o lokacijama, ponudi, cenama i izgledu restorana Zapata.