Services provided: Information System,CRM System,Online Marketing,PR,Maintenance

Godina: 2016.

Posetite websajt: www.prometz.rs

ProMetz ProMetz ProMetz

ProMetz

Izrada informacionog i CRM sistema

ProMetz je firma koja se bavi uvozom i distribucijom proizvoda uvezenih iz zemalja širom sveta. Nudi jako veliki broj izuzetno interesantnih predmeta koji čine dnevne poslove jednostavnijim i zanimljivijim, a dosadne obaveze zabavnim. U cilju što lakšeg i efikasnijeg vođenja prodaje, ali i uspešnog upravljanja odnosima sa klijentima, ProMetz-u je bio neophodan prilagođeni informacioni, ali i CRM sistem.


Pre nego što smo pristupili izradi informacionog i CRM sistema izvršili smo detaljnu analizu najpre delatnosti, a potom i same firme. Kreirali smo i implementirali sistem koji je u potpunosti usklađen sa potrebama firme i željama klijenta. Prilagodili smo i najmanji detalj i, s obzirom na planove klijenta za razvijanje posla, ostavili prostora za nadogradnju novim modulima.


Zahvaljući objedinjenom informacionom i CRM sistemu koji smo implementirali, omogućili smo našem klijentu kompletno vođenje prodaje online. Na samo jednom mestu moguće je pratiti aktivnosti zaposlenih, porudžbine, upravljati informacijama o klijentima i partnerima, veleprodajom, maloprodajom, a API za kurirske službe omogućuje praćenje aktivnosti kurirskih službi sa kojima firma sarađuje. U svakom trenutku je moguće proveriti dostpupnost i količinu proizvoda u magacinu. Pregled obračuna, profaktura i faktura mnogo je brži i jednostavniji sa jednim ovakvim sistemom, a klijent organizovaniji i štedi više vremena.


Sa objedinjenim informacionim i CRM sistemom specijalno kreiranim za ProMetz obezbedili smo bolju organizaciju, uštedeli vreme klijentu i samim tim uticali na njegovo uspešno poslovanje.