Services provided: Brand Design, Web Design, Web Development,Social Media Marketing

Godina: 2013.

Posetite websajt: www.unionrentacar.com

Union rent a car Union rent a car Union rent a car

Union rent a car

Analiza i Planiranje

Union rent a car je osmišljen kao sajt koji će okupti agencije za iznajmljivanje automobila iz cele Srbije i ponuditi korisnicima da na preko 60 lokacija u bilo koje vreme pronađu najpovoljniji najam vozila i rezervišu ga u svega par klikova.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Kako bi posetioci lako pronašli šta im je potrebno odmah pri dolasku na sajt, jer samo tako mogu da postanu i korisnici usluga, važno je da im sve bitne informacije budu „na oku“ i da ne moraju da gube vreme tražeći ih. Zato smo se postarali da struktura sajta bude pre svega pregledna, kao i da korišćene boje i fontovi ukažu na one najvažnije delove.

Faza 3

Razvoj

Odabirom CMS-a koji smo lično kreirali osigurali smo timu Union rent a car jednostavno upravljanje postojećim sadržajem i dodavanje novog.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Kada smo nakon testiranja sajta konstatovali da besprekorno funkcioniše, bio je spreman da se lansira i postane dostupan svima onima koji su u potrazi za najpovoljnijim najmom automobila.

Faza 5

Google Oglasi

Kako bismo povećali vidljivost sajta i u želji da pomognemo što većem broju ljudi koji iznajmljuju automobile da to urade brzo, lako i po vrlo povoljnoj ceni, pokrenuli smo Google oglase zahvaljujući kojima je Union rent a car dobio još novih korisnika koji su, zahvaljujući kvalitetu usluga, nastavili da se vraćaju.