Services provided: CRM,Web Design,Web Development,Social Media Marketing

Godina: 2013.

Posetite websajt: www.pismodedamraza.rs

Pismo Deda Mraza Pismo Deda Mraza Pismo Deda Mraza

Pismo Deda Mraza

Analiza i Planiranje

Idejni tvorci ovog krajnje interesantnog projekta osmislili su kako da za novogodišnje praznike obraduju mališane – pismom ni manje ni više već od Deda Mraza! Zajedničkom analizom ideje i ciljne publike pronašli smo najbolji način za njenu realizaciju.

Faza 2

Dizajn

Dizajn je u potpunosti u skladu sa temom sajta: praznične boje, svetlucavi elementi, prikazi Deda Mraza, detalji koji čine prijatnom posetu svakog korisnika i privlače ga da svom mališanu priredi neprocenjivo iznenađenje.

Faza 3

Kreiranje Tekstualnog Sadržaja

Shodno temi sajta, kreirali smo tekstualni sadržaj jednako primamljiv roditeljima koji su ciljna publika sajta, ali smo, vođeni željom idejnih tvoraca, kreirali i sadržaj koji nalazi put do mališana. Imajući ih na umu, želeli smo da ih biranim rečima  učinimo radosnim, pa smo se s toga prepustili mašti. 

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Kako bismo proverili funkcionisanje sajta i uverili se da ći svi mališani čiji roditelji naruče pismo dobiti svoje iznanađenje na vreme, testirali smo sajt dok nismo otklonili i najmanju grešku. Tada je bio spreman da se pokrene i obraduje mnoge roditelje i brojne dečake i devojčice.

Faza 5

Marketing na Društvenim Mrežama

Nakon kreiranja marketinške strategije, na društvenoj mreži Facebook je pokrenuta reklamna kampanja zahvaljujući kojoj je projekat stekao brojne nove korisnike koji su se i naredne godine zadovoljni vraćali i naručivali pisma za svoje mališane i rado preporučivali ovaj sajt drugim roditeljima.