Services provided: Brand Design,Web Design, Web Development,Social Media Marketing

Godina: 2013.

Posetite websajt: www.avio-karte.biz

Avio Karte Avio Karte Avio Karte

Avio Karte

Analiza i Planiranje

Idejni tvorci projekta Avio Karte zamislili su ovaj portal kao mesto koje će objediniti ponude avio kompanija i omogućiti registrovanim korisnicima da u svega par koraka pronađu najjeftinije avio karte za ceo svet, a na teritoriji Srbije. Zahvaljujući zajedničkoj analizi i planiranju uspeli smo uspešno da realizujemo ovaj projekat.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Projekat Avio Karte nije bio dizajnerski zahtevan. Fokusirali smo se na jednostavnost i preglednost sajta koja je od izuzetnog značaja kako bi posetioci njime lako upravljali i samim tim pre postali korisnici, odnosno kupci karata.

Faza 3

Razvoj

Implementiranjem sopstvenog CMS-a osigurali smo se da će tim Avio Karte moći brzo i lako da menja postojeće i postavlja nove sadržaje. Zbog prirode posla koja zahteva ažurnost, bilo je važno omogućiti im jednostavnost uređivanja, što smo i postigli prethodno detaljno analizirajući zahteve tima.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Nikada ništa ne prepuštamo slučaju, pa ni ovoga puta nismo dozvolili da nam pre puštanja projekta u rad promakne neka greška. Da bi posetioci ovakvog sajta postali i kupci avio karata i ponovo se zadovoljno vraćali, naročito je bilo važno testirati forme koje popunjavaju. Tek kada smo bili sigurni da nema nikakvih problema u funkcionisanju bilo kog dela sajta, projekat je pušten u rad.