Services provided: Web Design,Web Development,Google Adwords,Social Media Marketing

Godina: 2015.

Posetite websajt: www.bolnicabeograd.co.rs

Hospital Belgrade Hospital Belgrade Hospital Belgrade

Hospital Belgrade

Analiza i Planiranje

Bolnica Beograd je specijalna ginekološka bolnica za vantelesnu oplodnju koja je, po dolasku kod nas, već imala svoj sajt. Međutim, s obzirom da je bio zastareo i da nije bio u skladu sa novim trendovima, zahtevao je preobražaj koji bi osigurao bolju poziciju na pretraživaču, ali i bolji utisak njegovih posetilaca.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Samo za Bolnicu Beograd napravili smo poseban templejt zbog koga se na sajtu, iako je izuzetno bogat sadržajem, posetioci odlično snalaze i za vrlo kratko vreme pronalaze informacije koje su im potrebne. Sajtom preovladavaju mirne boje i fotografije zbog kojih se oni koji ga posećuju osećaju krajnje smireno i prijatno, što je važno s obzirom na to o kakvoj temi je reč.

Faza 3

Razvoj

Iako je u pitanju korporativni sajt, Bolnici Beograd je bio potreban open source sistem koji će njenom timu omogućiti da, iako mi postavimo sadržaj, ažuriraju postojeće i objavljuju nove tekstove praćene fotografijama. Zato smo odlučili da implementiramo svoj CMS zahvaljujući kome to mogu da rade vrlo lako i uz jako malo uloženog vremena.

Faza 4

SEO Optimizacija

Bolnica Beograd ranije nije bila zadovoljna svojom pozicioniranošću na Google-u. Obratili su nam se sa željom da to promenimo, što smo i učinili. Naš tim SEO eksperata je uradio detaljnu analizu ključnih reči i uzeo u obzir svaki aspekt sajta uključujući meta tagove, heading tagove, tekstualni sadržaj, unutrašnje linkove. Krajnji rezultat jeste početna pozicija za željene ključne reči među kojima je „vantelesna oplodnja“, ali i znatno veći broj pacijenata.

Faza 5

Kampanja na Društvenim Mrežama

U cilju promovisanja bolnice i sa željom da što veći broj pacijenata što pre pronađe rešenje svojih problema, pokrenuli smo Facebook kampanju zahvaljujući kojoj se bolnici u vrlo kratkom vremenskom periodu za pomoć obratio veliki broj novih pacijenata.