Services provided: WebShop Design,WebShop Development

Godina: 2015.

Posetite websajt: www.elpa.rs

Elpa Elpa Elpa

Elpa

Analiza i Planiranje

Osnovna delatnost firme Elpa je uvoz, veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala i rasvete, a obratili su nam se u želji da svojim postojećim i potencijalnim klijentima pruže mogućnost kupovine proizvoda putem web shopa. Želeli su izgledom jednostavan, pregledan web shop koji će pružiti sve potrebne informacije o dostupnim proizvodima i njihovu laku i jednostavnu kupovinu.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

S obzirom na izuzetno veliki broj proizvoda koje ova firma nudi, bilo je potrebno izraditi preglednu strukturu i dizajn koji ne odvraća pažnju posetioca od kupovine proizvoda koji ga interesuje. Uspeli smo u tome odabirom templejta mirnih boja sa detaljima koji su u skladu sa delatnošću firme.

Faza 3

Razvoj

Uzevši u obzir da se radi o web shopu koji zahteva ažuriranje na svakodnevnom nivou, želeli smo da Elpi uštedimo vreme i omogućimo jednostavno menjanje sadržaja. Zato smo kreirali izuzetno preglednu administraciju u kojoj se proizvodi dodaju ili uklanjaju na izuzetno lak način, ali i u kojoj je jednostavno lako izmeniti tekstualni i vuzelni sadržaj.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Pošto smo se uverili da sajt odlično funkcioniše i da odgovara potrebama Elpe, pokrenuli smo ga i omogućili internet korisnicima koji su u potrazi za elektromaterijalom i rasvetom da pronađu ono što im je potrebno.