Services provided: Web Design,Web Development,SEO

Godina: 2015.

Posetite websajt: www.kovanogvozdje-galiley.com

Wrought Iron Galiley Wrought Iron Galiley Wrought Iron Galiley

Wrought Iron Galiley

Analiza i Planiranje

Galiley je firma koja se bavi proizvodnjom predmeta od kovanog gvožđa za uređenje enterijera i eksterijera, a ono što je posebno izdvaja od drugih jeste mogućnost da klijenti sami dizajniraju željeni predmet koji Galiley potom izrađuje. Želeli su pregledan, elegantno dizajniran sajt koji će posetiocima pružiti sve potrebne informacije o onome što rade, što smo i uspeli da realizujemo.

Faza 2

Struktura sajta i Dizajn

Strukturu sajta organizovali smo tako da svaki posetilac može vrlo brzo da pronađe sve ono zbog čega je tu. Što se tiče samog dizajna, potrudili smo se da u prvi plan svake stranice istaknemo fotografije izrađenih proizvoda Galiley-a i time uverimo posetioce da neće pogrešiti ako postanu i kupci.

Faza 3

Razvoj

Galiley-ev tim je želeo da im omogućimo brzu i laku izmenu sadržaja sajta, te smo se s toga odlučili za open source sistem Website Baker. Zahvaljujući softveru za koji smo se opredelili, Galiley danas bez ikakvih problema i uz minimalno utrošenog vremena ažurira tekstualne sadržaje.

Faza 4

Testiranje i Lansiranje

Kada smo se uverili da sajt besprekorno funkcioniše i da je u potpunosti u skladu za željama i potrebama Galiley-evog tima, pokrenuli smo ga i omogućili internet korisnicima koji su u potrazi za predmetima od kovanog gvožđa da lako dođu do njega i pronađu ono što im je potrebno.