Pozitivno utičemo na lojalnost korisnika vaših proizvoda i/ili usluga prilagođenim softverskim rešenjima za upravljanje odnosima sa klijentima. Tip i kompleksnost CRM (Customer Relationship Management) sistema variraju u odnosu na delatnost i potrebe klijenta.

U cilju izrade što kvalitetnijeg i funkcionalnijeg softvera, vršimo detaljnu analizu vaše delatnosti, ciljne grupe, vaših potreba i eventualnih ideja. Na osnovu dobijenih rezultata kreiramo dinamična CRM rešenja prilagođena isključivo vama i vašem biznisu, rešenja koja će najpre doprineti postizanju krajnjeg cilja – održavanju vaših dobrih odnosa sa klijentima i lakšem upravljanju informacijama koje o njima imate.

Raspolažući što većim brojem podataka o klijentima, lakše ih možete učiniti vernim i na taj način pomoći razvoju vašeg poslovanja. Ako, na primer, imate stomatološku ordinaciju, vaši pacijenti bi mogli od vas SMS-om ili e-mailom dobijati podsetnik o narednom zakazanom pregledu i razlozima dolaska, personalizovane čestitke povodom rođendana i praznika, poklone kao nagradu za dugogodišnju lojalnost ili za određenu ostvarenu potrošnju. Činjenica da mislite na njih će ih uveriti da i sledećeg puta treba da dođu kod vas i preporuče vas svojoj porodici i prijateljima.

Vaš CRM kreiraćemo shodno vašim i potrebama vaše delatnosti. Možemo ga povezati i sa drugim sistemima koje koristite i na taj način iz njih uvoziti podatke. Kreiramo online verzije dostupne bilo gde i na svim uređajima. Otvoreni smo za sve predloge i spremni da u obzir uzmemo svaku vašu sugestiju.


Pošaljite zahtev za izradu vašeg projekta