Norma Reclamare 19.01.2017 0

SEO optimizacija je izuzetno bitna kada je u pitanju pozicioniranje, ali se radi o često dosta dugom procesu. Google oglasi su, ako ih vaša konkurencija koristi, neophodni čak i ako ste dobro pozicionirani na pretraživaču. A što više njih klikne na vaš oglas, to je veći broj potencijalnih klijenata.

Važno je napomenuti da nemaju svi klikovi istu cenu. Što je veća konkurencija za određenu ključnu reč, to veća cena. Ta ključna reč može biti vaša delatnost, naziv vašeg proizvoda ili bilo šta što smatrate da vam je potrebno. Mi ćemo vam pomoći i zajedno sa vama pronaći adekvatne ključne fraze za koje ćemo proveriti koliko se puta traže kako biste od njih mogli da imate korist, jer upravo na taj način vam dovodimo klijente/kupce. Vrlo dobro znamo šta je to što vaša ciljna grupa kuca na pretraživaču kada želi da vas pronađe, tako da možete biti gotovo sigurni da ćemo na ovaj način privući pažnju onih ljudi koji će najverovatnije kupiti vaš proizvod/uslugu, a ne samo posetiti vaš sajt.

Pored Google oglasa koji se pojavljuju na samom pretraživaču, tu su i tekstualne reklame i baneri koji se takođe mogu plasirati kroz Google oglase, ali one koji se pojavljuju na drugim sajtovima. Na što boljem mestu je reklama postavljena, biće više klijenata. Mi smo ti koji brinu o mestu njenog boravka, tražimo ono najbolje za nju, mi smo ti koji osmišljavju sadržaj reklame trudeći se da time dodatno osnažimo vaš biznis.

Odredite mesečnu sumu, a mi ćemo na osnovu tog budžeta i broja ključnih fraza kreirati za vas paket usluga. Na kraju svakog meseca dobićete detaljan izveštaj o tome koliko je sredstava u šta uloženo, a što se načina uplate tiče, vršite je na naš račun, te samim tim nemate nikakvih problema oko prebacivanja novca u inostranstvo, s obzirom da Google još uvek nema svoje predstavništvo u Srbiji.

Imate komentar?

Vaša ocena