Norma Reclamare 19.01.2017 0

Ako ste očekivali da na ovoj stranici pronađete brojku koja označava konkretnu cenu za optimizaciju Vašeg sajta, prevarili ste se. Tačnije, Vas su prevarili oni koji su Vam rekli da je SEO optimizacija usluga za koju je dovoljno da jednom date određenu sumu novca i dobra pozicija na pretraživačima Vam je zagarantovana.

Cena SEO optimizacije svojim najvećim delom zavisi od ključnih fraza. Sasvim je očekivano da cena bude viša ako za neku frazu postoji veliki broj konkurenata koji redovno i kvalitetno rade na optimizaciji, jer je u tom slučaju SEO proces mnogo zahtevniji nego ako je potrebno dospeti na sam vrh za ključnu reč za koju je konkurencija manja.

Shodno Vašoj delatnosti, željama i potrebama, kreiraćemo paket za koji možete biti sigurni da je svaki dinar koji ste za njega dali investiran, a ne potrošen. Možda zvuči pretenciozno, ali iza nas ipak stoje godine iskustva, dugačka referenc lista firmi koje se za neke najtraženije fraze iz svoje delatnosti pojavljuju među prvima na Google-u. Upravo to nam daje samouverenost i želju za novim izazovima od kojih ćete vi biti sledeći.

Imate komentar?

Vaša ocena