Norma Reclamare 10.01.2017 0

Web dizajn je ono što posetioci vaše web stranice prvo primete, te je svakako neophodno da bude odličan. A pošto potencijalne klijente i saradnike zainteresujete svojom vizuelnom originalnošću, sledeći korak je tekstualni sadržaj koji za zadatak ima da zainteresovanom pruži sve potrebne informacije, a da istovremeno ne umori čitaoca svojom monotonošću. Norma Reclamare će na osnovu materijala koje nam budete dostavili napisati tekstove za vaš sajt i i na taj način doprineti unapređenju vašeg poslovanja.

Dugački tekstovi sa suvoparnim nabrajanjem činjenica najrazličitijih vrsta mogu da budu neverovatno zamorni, pa čak i da utiču na odustajanje potencijalnog klijenta ne samo od čitanja, već i od korišćenja neke od Vaših ponuda. Mi smo tu da saslušamo sve Vaše ideje, ali i da ih začinimo svojim predlozima i maštom, a granice slobode u toj uvek zanimljivoj igri pisanja određuje niko drugi do Vi sami.Prilikom kreiranja tekstualnog sadržaja Vaše web stranice izuzetno vodimo računa o ključnim rečima od kojih, između ostalog, zavisi pozicioniranost Vašeg sajta na pretraživačima. Jer, ako se bavite konfekcijom, a zainteresovani Vas ne pronalaze ni na jednoj od prve 3 stranice Google-a kada ukucaju frazu „šivenje haljine“, onda nema neke koristi od gramatički korektnog teksta pisanog interesantnim stilom koji privlači pažnju.

Objedinićemo sve elemente potrebne za kvalitetan web sadržaj koji će ne samo privući, već i održati pažnju posetiocima Vaše stranice za koje smo sigurni da će ubrzo postati i zadovoljni korisnici Vaših proizvoda i usluga.

Imate komentar?

Vaša ocena