Norma Reclamare 18.01.2017 0

SEO optimizacija je apsolutno neophodan element poslovanja na internetu. Ona utiče na dobro pozicioniranje sajta na pretraživačima kada je delatnost kojom se bavite u pitanju. Norma Reclamare nudi sledeće SEO usluge:

1. početna analiza koja podrazumeva detaljan pregled vaših stranica na osnovu čega se utvrđuje šta je to što je potrebno uraditi kako biste za određene ključne reči bili među prvima i koliko je vremena za to potrebno

2. keywords analiza, odnosno istraživanje na osnovu kog zaključujemo koliko se vaša konkurencija posvetila SEO optimizaciji; zajedno ćemo pronaći odgovarajuće ključne reči koje će na Vaše stranice dovesti kvalitenog posetioca, odnosno potencijalnog klijenta

3. on page SEO optimizacija, a to podrazumeva sve ono što se radi na samome sajtu kako bi bio što bolje pozicioniran 

4. off page SEO optimizacija, što znači obavljanje svih onih radnji koje utiču na dobro pozicioniranje vašeg sajta, a koje se ne izvršavaju na samome sajtu (link building)

5. SEO održavanje koje podrazumeva stalno praćenje vaše pozicije na pretraživačima za određene ključne fraze i ažuriranje u trenutku kada primetimo da bi konkurencija mogla da vas pretekne.

Dovešćemo potencijalnog klijenta na vaš sajt, a na vama je da ga zadržite svojom primamljivom i kvalitetnom ponudom.

Imate komentar?

Vaša ocena