Norma Reclamare 20.01.2017 0

Ako poslujete u off line svetu i želite da vaš biznis bude dostupan i na webu ljudima koji kupovinu sve češće vrše na ovaj način, mi smo tu da vas uvedemo na internet na velika vrata. Jedini zadatak koji imate jeste da podelite sa nama svoju zamisao, svoje ideje povodom web biznisa kojim želite da se bavite, da nam kažete koje su vaše želje i ciljevi. Sve ostalo prepustite nama. 

Kreiramo celokupni biznis projekat, plan i strategiju tržišta i realizujemo ga na najbolji mogući način. To uključuje ne samo izradu samoga sajta, već po potrebi i izradu web prodavnice, promociju firme i njenih proizvoda online, promociju na društvenim mrežama, optimizaciju, konsalting. Dakle, sve što podrazumeva kvalitetno web poslovanje kojem je uspeh glavni cilj.

Međutim, da biste započeli web biznis nije neophodno da već imate razvijen off line biznis. Sve što možete imati u trenutku kada dođete kod nas jeste ideja. Šta to znači? Jednostavno, postoji širok dijapazon delatnosti koje su vezane gotovo samo za internet. Pa, recimo da ste na nekoj od inostranih web adresa uočili jednu čiju delatnost nalazite za interesantnu i za koju istovremeno smatrate da može da donese veliki profit. Napravili biste nešto slično, ali ne znate kako. Mi znamo. Dakle, izradićemo kompletan web biznis plan baš kao što bismo to uradili i u slučaju postojanja off line biznisa i realizovati ga. 

Kontaktirajte nas da zajedničkim snagama ojačamo vaše poslovanje i proširimo svest o vašem brendu.

Imate komentar?

Vaša ocena