Services provided: Information System,CRM System,Online Marketing,Social Media Marketing,Maintenance

Godina: 2016.

Posetite websajt: www.pismodedamraza.rs/

Pismo Deda Mraza Pismo Deda Mraza Pismo Deda Mraza

Pismo Deda Mraza

Izrada informacionog i CRM sistema

Pismo Deda Mraza je fantastičan projekat koji iz godine u godinu broji sve veći broj oduševljenih kupaca. Na adresi www.pismodedamraza.rs moguće je poručiti svome detetu personalizovano pismo od Deda Mraza koje stiže na adresu i na njegovo ime u specijalno dizajniranom papiru. Iako običnom korisniku može delovati kao sasvim običan sajt, u pitanju je vrlo kompleksan sistem.


Sistem obuhvata praćenje svih aktivnosti od poručivanja pisma i kreiranja računa do njegove isporuke i plaćanja. Implementirali smo algoritam koji kreira samo pismo u zavisnosti od toga šta je roditelj odabrao i upisao u tražena polja, štampa pisma i koverte je automatska, a API za kurirsku službu omogućava praćenje aktivnosti službi sa kojima firma sarađuje. Informacioni sistem daje uvid i u aktivnosti i utrošeno vreme zaposlenih, obračun plata, a CRM omogućuje održavanje dobrog odnosa sa kupcima periodičnim podsećanjima, rođendanskim i prazničnim čestitkama.


Sistem kreiran specijalno za Pismo Deda Mraza omogućio je lakše i brže upravljanje informacijama i kvalitetan odnos sa kupcima koji se svake godine iznova vraćaju i preporučuju ovaj sajt svojim prijateljima i poznanicima.